Almelo, 56 woningen Rumerslanden

In dé opkomstwijk van Almelo bieden we 56 compleet gerenoveerde woningen aan!

Bekijk hier het project >>

Apeldoorn, 11 loftwoningen KUFA-gebouw

Aan het kanaal, in het groen en vijf minuutjes fietsen van het centrum van Apeldoorn. In KUFA zit je goed.

Bekijk hier het project >>

Assen, 18 twee-onder-een-kapwoningen Kloosterbos

In de wijk Kloosterbos in Assen zijn 18 halfvrijstaande woningen met een bijzondere architectuur in verkoop. 18 Woningen in 3 types met een hoogwaardige, onderscheidende uitstraling, 4 slaapkamers en vele duurzame maatregelen waardoor je hier extra energiezuinig woont.

Bekijk hier het project >>

Assen, 22 bungalows Vredeveldseiland

Vredeveldseiland staat voor comfortabel wonen op een schiereiland, met alle voorzieningen dichtbij. Groen en rustig, met uitzicht op water, maar ook zo in het centrum van Assen. Op deze bijzondere plek komen 22 moderne bungalows.

Bekijk hier het project >>

Assen, semibungalows Nieuw Assen

Nieuw Assen is een project met twaalf gelijkvloerse semibungalows vlak bij het centrum. Een flexibele en toekomstbestendige woning met badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer op de begane grond.

Bekijk hier het project >>

Assen, twee-onder-een-kapwoningen Nieuw Assen

Wonen tussen centrum en groen, een betaalbare stap! Ruim en comfortabel wonen, op loopafstand van het centrum én de natuur. Nijhuis maakt het betaalbaar! Nieuwbouwproject Nieuw Assen is overgenomen door Nijhuis Bouw B.V. En dat betekent: dezelfde fraaie ontwerpen, dezelfde duurzame, energiezuinige woningen, maar dan een stuk goedkoper. Alle reden dus om nu de stap te zetten. Nieuw Assen is een gevarieerd nieuwbouwproject. Het plan omvat twee-onder-één-kapwoningen, drie-onder-één kapwoningen, vier-onder-één kapwoningen, patiowoningen en één vrijstaande woning.

Bekijk hier het project >>

Blaricum, 28 woningen Zuidkade

Rust, ruimte, vrijheid en groen. Kiest u voor een woning in Zuidkade dan wordt het allemaal onderdeel van uw dagelijks leven. Vooral de groene en waterrijke omgeving maakt deze nieuwe woonwijk in De Blaricummermeent zo aangenaam en aantrekkelijk. Het eeuwige vakantiegevoel.

Bekijk hier het project >>

Deventer, De Snippeling

De Snippeling is een dorpje in de stad. Knus en intiem, maar ook op fietsafstand van alle voorzieningen die stad Deventer biedt. Het wijkje straalt allure uit door de vele vrijstaande woningen en luxe villa’s. De sfeer is sociaal en er is volop groen en speelruimte. Een heerlijke plek om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen.

Bekijk hier het project >>

Enschede, 16 appartementen Oost Boswinkel

In de wijk Boswinkel Oost is een plan met 16 koopappartementen ontwikkeld en in aanbouw. De 16 appartementen zijn verdeeld over 4 woonlagen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats. De oppervlakten variëren van 73 m² tot 95 m².

Bekijk hier het project >>

Enschede, Eerste Klas Roombeek

Eerste Klas Roombeek ligt in het hart van de wijk Roombeek. Aan een rustig straatje, maar met alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijk plekje om na een drukke werkdag thuis te komen. Met deze unieke stadsvilla’s woont u Eerste klas op Roombeek.

Bekijk hier het project >>