Almelo, 36 woningen Rembrandthof

Op de plek van de oude Rembrandthal in Almelo worden door Nijhuis 36 betaalbare woningen gerealiseerd in 2 verschillende types. Prijzen vanaf € 139.500,00 V.O.N. inclusief badkamer en keuken.

Bekijk hier het project >>

Almelo, 56 woningen Rumerslanden

In dé opkomstwijk van Almelo bieden we 56 compleet gerenoveerde woningen aan!

Bekijk hier het project >>

Apeldoorn, 11 loftwoningen KUFA-gebouw

Aan het kanaal, in het groen en vijf minuutjes fietsen van het centrum van Apeldoorn. In KUFA zit je goed.

Bekijk hier het project >>

Apeldoorn, 16 rijwoningen De Schatkamer van Zuid fase 3

Er zijn maar weinig woonlocaties zoals de Schatkamer van Zuid. Gelegen tussen de Aalscholversweg en het Apeldoorns Kanaal woon je hier in het groen en aan het water.

Bekijk hier het project >>

Assen, semibungalows Nieuw Assen

Nieuw Assen is een project met twaalf gelijkvloerse semibungalows vlak bij het centrum. Een flexibele en toekomstbestendige woning met badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer op de begane grond.

Bekijk hier het project >>

Assen, twee-onder-een-kapwoningen Nieuw Assen

Wonen tussen centrum en groen, een betaalbare stap! Ruim en comfortabel wonen, op loopafstand van het centrum én de natuur. Nijhuis maakt het betaalbaar! Nieuwbouwproject Nieuw Assen is overgenomen door Nijhuis Bouw B.V. En dat betekent: dezelfde fraaie ontwerpen, dezelfde duurzame, energiezuinige woningen, maar dan een stuk goedkoper. Alle reden dus om nu de stap te zetten. Nieuw Assen is een gevarieerd nieuwbouwproject. Het plan omvat twee-onder-één-kapwoningen, drie-onder-één kapwoningen, vier-onder-één kapwoningen, patiowoningen en één vrijstaande woning.

Bekijk hier het project >>

Blaricum – 28 woningen Zuidkade

Rust, ruimte, vrijheid en groen. Kiest u voor een woning in Zuidkade dan wordt het allemaal onderdeel van uw dagelijks leven. Vooral de groene en waterrijke omgeving maakt deze nieuwe woonwijk in De Blaricummermeent zo aangenaam en aantrekkelijk. Het eeuwige vakantiegevoel.

Bekijk hier het project >>

Borne, Hoge Heren

In Bornsche Maten, deelgebied Singelwonen, wordt door Nijhuis Bouw B.V. 43 woningen ontwikkeld en gebouwd onder de naam Hoge Heren. De naam zegt iets over de kwaliteit en de uitstraling van de woningen die hier worden gebouwd, maar ook over het niveau van de locatie als geheel.

Bekijk hier het project >>

Deventer, De Snippeling

De Snippeling is een dorpje in de stad. Knus en intiem, maar ook op fietsafstand van alle voorzieningen die stad Deventer biedt. Het wijkje straalt allure uit door de vele vrijstaande woningen en luxe villa’s. De sfeer is sociaal en er is volop groen en speelruimte. Een heerlijke plek om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen.

Bekijk hier het project >>

Enschede, Boswinkel Oost

Groenplaats Boswinkel Oost wordt een groene en duurzame wijk in Enschede. Wij ontwikkelen en bouwen 18 koopwoningen, naast 41 huurwoningen voor woningcorporatie De Woonplaats. Groenplaats Boswinkel Oost is een bijzonder stukje Enschede. Een dorpse gevarieerde nieuwbouwwijk middenin de stad. Een prachtige omgeving voor stadsmensen die soms even uit de hectiek willen ontsnappen. Maar ook voor dorpsmensen die af en toe graag de levendigheid van de stad opzoeken.

Bekijk hier het project >>