Almelo, 56 woningen Rumerslanden

In dé opkomstwijk van Almelo bieden we 56 compleet gerenoveerde woningen aan!

Bekijk hier het project >>

Apeldoorn, 11 loftwoningen KUFA-gebouw

Aan het kanaal, in het groen en vijf minuutjes fietsen van het centrum van Apeldoorn. In KUFA zit je goed.

Bekijk hier het project >>

Apeldoorn, 16 rijwoningen De Schatkamer van Zuid fase 3

Er zijn maar weinig woonlocaties zoals de Schatkamer van Zuid. Gelegen tussen de Aalscholversweg en het Apeldoorns Kanaal woon je hier in het groen en aan het water.

Bekijk hier het project >>

Assen, semibungalows Nieuw Assen

Nieuw Assen is een project met twaalf gelijkvloerse semibungalows vlak bij het centrum. Een flexibele en toekomstbestendige woning met badkamer, slaapkamer, keuken en woonkamer op de begane grond.

Bekijk hier het project >>

Assen, twee-onder-een-kapwoningen Nieuw Assen

Wonen tussen centrum en groen, een betaalbare stap! Ruim en comfortabel wonen, op loopafstand van het centrum én de natuur. Nijhuis maakt het betaalbaar! Nieuwbouwproject Nieuw Assen is overgenomen door Nijhuis Bouw B.V. En dat betekent: dezelfde fraaie ontwerpen, dezelfde duurzame, energiezuinige woningen, maar dan een stuk goedkoper. Alle reden dus om nu de stap te zetten. Nieuw Assen is een gevarieerd nieuwbouwproject. Het plan omvat twee-onder-één-kapwoningen, drie-onder-één kapwoningen, vier-onder-één kapwoningen, patiowoningen en één vrijstaande woning.

Bekijk hier het project >>

Blaricum – 28 woningen Zuidkade

Rust, ruimte, vrijheid en groen. Kiest u voor een woning in Zuidkade dan wordt het allemaal onderdeel van uw dagelijks leven. Vooral de groene en waterrijke omgeving maakt deze nieuwe woonwijk in De Blaricummermeent zo aangenaam en aantrekkelijk. Het eeuwige vakantiegevoel.

Bekijk hier het project >>

Deventer, De Snippeling

De Snippeling is een dorpje in de stad. Knus en intiem, maar ook op fietsafstand van alle voorzieningen die stad Deventer biedt. Het wijkje straalt allure uit door de vele vrijstaande woningen en luxe villa’s. De sfeer is sociaal en er is volop groen en speelruimte. Een heerlijke plek om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen.

Bekijk hier het project >>

Enschede, Eerste Klas Roombeek

Eerste Klas Roombeek ligt in het hart van de wijk Roombeek. Aan een rustig straatje, maar met alle voorzieningen letterlijk om de hoek. Een heerlijk plekje om na een drukke werkdag thuis te komen. Met deze unieke stadsvilla’s woont u Eerste klas op Roombeek.

Bekijk hier het project >>

Epe, 28 woningen 3e fase Klaarbeek

Klaarbeek waar nieuwe verhalen ontstaan. Er staat iets moois te gebeuren. Een wijk in spe met het nodige groen en een energieke gemeenschap.

Bekijk hier het project >>

Epe, 38 koopwoningen 4e fase Klaarbeek

De woningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in, in de wijk. Ze vormen het hart van de wijk.

Bekijk hier het project >>