Nijhuis Trento
Projectmatige woningbouw zoals het hoort
Terug naar vorige pagina knop
24-06-2010

Onwetende starters, ondanks de lange vorstperiode op tijd onder dak.

Sander Voerman – Kopersvereniging Muggenborch Kapel-Avezaath

De juiste partners in een bouwtraject zijn van groot belang, want eerlijk en professioneel advies is onontbeerlijk.

Door met zijn allen de schouders eronder te zetten en in het juiste stadium de goede partijen erbij te betrekken, is het met het Trento-concept van Nijhuis mogelijk om als groep ‘onwetende’ starters een kwalitatief hoogwaardige woning, voor een zeer scherpe prijs, in een relatief kort tijdsbestek te realiseren.

Het realiseren van je eigen huis met een groep starters is intensief en vergt veel tijd, energie en zorgt zelfs voor kleine frustraties. Het is dan ook fantastisch wanneer de woning, ondanks een lange vorstperiode, prima wordt opgeleverd. In ons geval hebben we zelf vanuit het niets een woning ontwikkeld en gebouwd. De eerste nacht in je eigen huis is altijd bijzonder, maar het blijft goed voelen als je weet dat je zelf met behulp van kundige partners een goed en betaalbare woning hebt gebouwd. Ervaringen van mensen in je omgeving hebben je vaak bang gemaakt over late oplevingen en onverwachte kosten. Ook vervelende afwikkeling van schades hebben wij niet gehad. De woning is zoals we hebben afgesproken gebouwd en opgeleverd en is van prima kwaliteit. Ik ben blij dat we de juiste partners hebben gevonden in dit traject. Zonder eerlijk en professioneel advies van De Regie en de kennis en vakmanschap van Nijhuis waren we nu niet zo tevreden geweest.