Nijhuis Trento
Projectmatige woningbouw zoals het hoort
Terug naar vorige pagina knop
22-09-2010

De woonconsument echt de hoofdrol geven

Reimar von Meding, architect/partner – KAW Architecten Rotterdam

Met Trento is Nijhuis in staat om in een overspannen markt tegemoet te komen aan de individuele wensen van bewoners en tegelijk kwaliteit te kunnen leveren voor een heel betaalbare prijs.

Nu ontwikkelingen moeizaam gaan en er veel alleen op budget wordt geselecteerd is het voor ons als architect goed om te kunnen samenwerken met een speler die prijs en kwaliteit echt op elkaar heeft afgestemd. Met Trento van Nijhuis worden de sterke kanten van ons vak als architect gecombineerd met kennis van techniek en logistiek van de ontwikkelende aannemer Nijhuis samengebracht tot een prima eindproduct. Het proces is volledig transparant voor alle betrokkenen en de woonwensen van de echte klant staan centraal.