Nijhuis Trento
Projectmatige woningbouw zoals het hoort

De oplossing zit in de Trento® kast

U kunt het Trento® concept zien als een kast waarin de oplossing al op de plank ligt voordat het project gestart wordt. De oplossing bestaat uit vier elementen waarvan wij steevast gebruik maken en waaraan wij elk ontwerp toetsen: ongeacht de aard, omvang en complexiteit van het project. Door de herhaling, evaluatie en verbetering van de oplossing worden processen beheersbaar, fouten en onnodige werkzaamheden worden voorkomen.

Bouwconcept-trento-kast1

Bouwsysteem

De toepassing van prefab bouwdelen en de productie daarvan onder ideale fabrieksomstandigheden, zorgt voor een hogere productiviteit, een betere productkwaliteit en een snellere realisatie van de bouw. En dat ook nog onder betere arbeidsomstandigheden.

Bouwconcept-trento-kast2

Proces

Trento® kent een unieke benadering. De gezamenlijke kennis (van alle co-makers) van de industriële productie zit in de Trento® kennisbank. Deze informatie is het uitgangspunt voor het integraal ontwerp. Onze werkwijze zorgt voor tijdwinst in het ontwerpproces, optimale maakbaarheid en de beste prijs/kwaliteitverhouding voor de woningen binnen het project.

Bouwconcept-trento-kast3

Co-makers

De langdurige samenwerking met vaste co-makers komt ten goede aan de efficiency, kwaliteit en innovatie. Met de keuze voor Trento® kiest u ook voor de co-makers en daarmee voor hun goed op elkaar afgestemde bouwsystemen en -producten. Toon de co-makers

Bouwconcept-trento-kast4

Organisatie

Wij stellen projectteams samen op basis van Trento® expertise en -ervaring. Onze medewerkers zijn opgeleid om optimaal met het concept te werken. Zij zijn getraind in het herhalen met de conceptstandaard en in het systematisch verbeteren hiervan.