17-1-2013

D&B Rating 1

Uitstekende financiële positie Nijhuis Bouw B.V. binnen de branche bevestigd. Op 7 januari 2013 ontvingen wij van het wereldwijd toonaangevende Dun & Bradstreet wederom een verklaring, dat Nijhuis Bouw B.V. op basis van haar sterke financiele positie, geregistreerd staat als D&B Rating 1 bedrijf. Rating 1 staat voor de hoogste kredietwaardigheidsklasse en een minimaal risico op faillissement. Wij nemen hiermee een uitzonderlijke positie in binnen bouwend Nederland. D&B (Dun & Bradstreet) is marktleider als leverancier van wereldwijde zakelijke informatie en inzicht. Zij geeft haar klanten al meer dan 165 jaar tools en deskundig advies voor het nemen van betrouwbare krediet-, marketing- en aankoopbeslissingen. De dienstverlening van D&B is gebaseerd op de grootste B-to-B database in zijn soort ter wereld, met meer dan 167 miljoen bedrijven in meer dan 240 landen. Voor actualisatie van de database worden bedrijven periodiek gescreend op hun financiele- risicoprofiel en betalingsgedrag.

Certificaat D&B Rating 1

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt