21-2-2013

Zaterdag 9 maart open huis ZON Wonen Groningen

Op zaterdag 9 maart kunnen belangstellenden tussen 12.00 – 13.30 uur een kijkje nemen op de bouwplaats aan de Grote Beerstraat. ZON Wonen kenmerkt zich door ruime gevarieerde woningen met tuin en parkeerplaats op loopafstand van de binnenstad, Noorderplantsoen en winkelcentrum Paddepoel. De bouw van de eerste 16 woningen (fase 1 en 2) is in volle gang. Voor de volgende 12 woningen (fase 3 en 4) worden nog een aantal kopers gezocht. Tijdens het open huis kun je de woningen van binnen bekijken en zie je de vele mogelijkheden wat betreft indelingen en opties waaruit gekozen kan worden. Vanaf € 183.000 v.o.n. heb je al een woning die volledig is afgestemd op jouw leefstijl en woonwensen. Dubbele openslaande deuren, een akeneel, of een extra slaapkamer op zolder? Bij ZON Wonen is het allemaal mogelijk.

Meer informatie over ZON Wonen vind je op: www.kuub.info/zon en op www.facebook.com/zonwonen

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt