1-3-2013

Profiteer nu van het aangepaste btw-tarief

In het nieuwe woningmarktakkoord is afgesproken dat het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen wordt verlaagd van 21% naar 6%. Het gaat hier om een tijdelijke maatregel, die in is gegaan op 1 maart jl. en loopt tot 1 maart 2014. Het verlaagde percentage geldt voor de arbeidscomponent van de definitieve factuur van de verbouw en onderhoud van woningen die ouder zijn dan twee jaar. Hierbij is het moment waarop de dienst wordt afgerond bepalend. Is uw woning dus toe aan een opknapbeurt of heeft u bijvoorbeeld plannen om uw woning uit te breiden? Grijp dan uw kans en neem contact op met Nijhuis voor een vrijblijvende offerte.

Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt