27-5-2013

Selectie ‘koplopersgroep’ de Alliantie

De Alliantie heeft in 2012 de overtuiging uitgesproken dat ketensamenwerking de kern van de bedrijfsvoering wordt. Om een samenwerkingsmodel uit te kunnen werken is er binnen de Alliantie een ‘koplopersgroep’ opgericht. Een groep die bestaat uit zes mensen van de Alliantie en twee aannemers. Via een selectieprocedure was de Alliantie op zoek naar twee aannemers, die aan bepaalde criteria moesten voldoen. Ze waren op zoek naar een Innovator en een Senior. Tijdens de selectieprocedure, waar wij ons hebben gepresenteerd als Senior, moesten er koppels gemaakt worden van een Innovator en een Senior. Wij hebben een samenwerking gezocht met Rugtes Vernieuwt. Era heeft zich samen met Hemubo gepresenteerd. Dennis Rutges en Rob Nijhuis hebben zich als team bij de Alliantie gepresenteerd en wij zijn geselecteerd om deel te nemen in de ‘koplopersgroep’. Concreet is er geen project bij betrokken, maar is het de bedoeling dat wij gaan meedenken aan het samenwerkingsmodel. Uiteraard zijn wij er wel van overtuigd dat hier wel werk uit gaat komen.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt