26-6-2013

Hoogste punt woningen Laares bereikt

Op de bouwplaats in De Laares in Enschede is het hoogste punt van de nieuwbouwwoningen aan de Papaverstraat en de Begoniastraat feestelijk gevierd. De zes twee-onder-een-kapwoningen en zes rijwoningen maken deel uit van het wijkontwikkelingsproject De Laares. Naar verwachting worden de woningen vanaf september tot aan het eind van dit jaar gefaseerd opgeleverd. De Laares wordt ontwikkeld door Wijkontwikkelingmaatschappij De Laares (WOM De Laares), waarin woningcorporaties Domijn, De Woonplaats en Ons Huis, AM BV en Bouwcombinatie Nijhuis-Hegeman hun krachten hebben gebundeld. De wijk De Laares ligt aan de noordoost kant van Enschede, dichtbij het stadscentrum, uitvalswegen en het spoor. WOM De Laares ontwikkelt hier het project vijf buurten: De Singel Es, De Ooster Es, De Twentse Es, De Nieuwe Es en de Bloemen Es. Elk van deze Essen bestaat uit een ‘buurt’ met rijwoningen, en een ‘tuin’ met vrijstaande woningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt