15-11-2013

Eerste koopwoningen opgeleverd in T&D Kwartier in Deventer

De eerste kopers hebben de sleutel gekregen van hun nieuwe woning. Bij deze mijlpaal is door Nijhuis en Rentree officieel stil gestaan. Liesbeth van Asten, directeur-bestuurder van Rentree, en Arno Kattenpoel Oude Heerink, hoofd projectontwikkeling van Nijhuis, waren aanwezig bij de sleuteloverdracht aan de eerste kopers van het T&D Kwartier. Sanne Berenschot en Michael Loman zijn ontzettend blij met hun gloednieuwe Tuindorp-woning in de nieuwste woonwijk in Deventer. “Dit is onze eerste koopwoning, hier gaan we samenwonen. De plek in Deventer is precies goed voor ons, hier beginnen we aan een nieuwe levensfase”, aldus Sanne en Michael. De verkoop van het T&D Kwartier ging in het voorjaar van 2013 van start. Een half jaar later zijn de eerste woningen al opgeleverd. In totaal worden er 155 woningen gebouwd op het T&D Kwartier waarvan een groot deel koopwoningen. “De verkoop loopt goed, ondanks de sombere huizenmarkt op dit moment. Er is veel belangstelling onder dertigers die op het T&D Kwartier een woning willen kopen, aldus Arno Kattenpoel Oude Heerink. “De woningen zijn in trek door de ligging vlakbij het centrum. Maar ook doordat ze ruim, compleet en betaalbaar zijn”, vult Liesbeth van Asten aan. Ook de verkoop van fase 2 verloopt succesvol. Er zijn al 14 woningen verkocht dus de bouw van deze huizen gaat nu ook van start. “Mensen willen zien wat ze kopen en dat hun huis ook echt gebouwd wordt”, legt Arno uit. “Er zijn nog woningen te koop. Door de start bouw van fase 2 zijn onze verkoopverwachtingen positief.”

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt