14-3-2014

Startschot voor Vitaal Centrum Duiven

De 2e fase van 3-trapsraket Vitaal Centrum, de opknap en vernieuwing van het Duivense winkelcentrum, is begonnen. Vrijdagmiddag 14 maart gaf wethouder Henk Nijland het startschot voor de operatie. Fase 2 omvat de bouw van een megaconstructie waar zich onder meer Cultureel Centrum Onderling Genoegen, een zwembad, cafés, restaurant Saray, de bibliotheek en een kinderdagopvang in vestigen. Ook schutterij Onderling Genoegen krijgt een plek in het reuzengebouw, dat in 2016 opent. Een grappenmaker had een van de rode spandoeken bewerkt, door ‘huis’ van ‘Nijhuis’ af te plakken met de letters ‘land’. Het nieuwe ‘Nijland Bouw’ kon de goedkeuring van wethouder Nijland wel wegdragen. “Wat mij betreft blijft dit hangen tot woensdag, als de gemeenteraadsverkiezingen worden gehouden.”

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt