19-5-2014

Eerste woningen gaan als warme ontbijtbroodjes

Op zaterdag 17 mei was het druk op het Kazerneplein in Gorinchem. Om 10 uur startte de verkoop van 11 woningen aan de Van Hoornestraat in Gorinchem. Het is de eerste fase van in totaal 67 koopwoningen in de Lingewijk. Vrijdagavond om 21.15 uur nam de eerste koper plaats voor de deur van Woonaccent Makelaars. Om 1 uur ’s nachts zaten er 7 optanten. Arjan Boddeus en Luuk Ophoff, eigenaren van Woonaccent Makelaars hebben om 11 uur ’s avonds nog een tent opgezet en een hapje en een drankje verzorgd voor de kopers. Vanaf 8 uur in de ochtend verzorgde het personeel van Woonaccent voor alle aanwezigen een ontbijt op het kazerneplein. Ook stond er een espressobar om de mensen wakker te houden. De aanwezigen konden deze ludieke actie enorm waarderen. Net na 10 uur waren alle 11 woningen onder optie. Luuk Ophoff: ‘de Lingewijk waarin deze woningen worden gebouwd is een oudere wijk, waarmee veel oud Gorinchemers een band hebben, dat is vandaag maar weer bewezen. Gelukkig komen de komende tijd nog meer woningen in de wijk op de markt, zodat we nog meer mensen blij kunnen maken’. Nijhuis Apeldoorn bouwt volgens een uniek concept: Trento. Dat concept zorgt voor een hele korte bouwtijd van slechts 15 weken. Hierdoor hoeven kopers niet lang te wachten en zijn hun bijkomende bouwrente kosten veel lager dan gemiddeld. De ontwikkeling is in opdracht van Poort 6 tot stand gekomen: in totaal komen er de komende jaren 213 nieuwe woningen in de Lingewijk.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt