16-10-2014

Een nieuwe co-maker voor Trento®: Houtindustrie Ideaal

De handtekeningen zijn gezet. Houtindustrie Ideaal is de nieuwe co-maker voor Trento®. Zij gaan voor Trento® woningbouw de binnendeuren en -kozijnen leveren. De stalen binnendeurkozijnen worden door Andusta geproduceerd.  Een belangrijk criterium voor de selectie van de co-maker voor binnendeuren en -kozijnen is de kwaliteit geweest. Nijhuis is namelijk bezig, na jarenlang ingezet te hebben op een betere voorbereiding en faalkostenreductie, om de productkwaliteit van de Trento®-woningen verder te verbeteren. Voor deze vergelijking heeft Nijhuis in haar demowoning proefopstellingen gemaakt van vooraanstaande leveranciers van binnendeuren en -kozijnen. Deze zijn daar kwalitatief, technisch en esthetisch op beoordeeld. Voor Trento® woningbouw is samenwerking van essentieel belang om goede betaalbare woningen te kunnen realiseren. Jarenlang is hierop geïnvesteerd en inmiddels heeft Nijhuis 17 co-makers voor Trento® woningbouw.

Rob Nijhuis (Nijhuis Bouw B.V.) en Jacques van Gool (Houtindustrie Ideaal B.V.) schudden elkaar de hand op een goede, duurzame samenwerking.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt