2-12-2014

Oplevering 81 appartementen Groningen

Op 24 november 2014 hebben wij een complex “De Velden” van 81 sociale huurappartementen opgeleverd en overgedragen aan onze opdrachtgever woningcorporatie De Huismeesters. Het complex is gebouwd in de Oosterparkwijk op de oude plek van het FC Groningen stadion, voor vele Groningers een bijzondere locatie. De appartementen met open keuken zijn ruim opgezet en voldoen aan de moderne eisen van deze tijd. De eerste bewoners stonden vlak na de oplevering al enthousiast klaar om hun appartement te gaan inrichten.

De appartementen
Alle appartementen hebben een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer die toegankelijk is vanuit de hoofdslaapkamer, een apart toilet en een inpandige bergruimte (fietsen e.d. kunnen in een gemeenschappelijke, afgesloten stalling gestald worden). Verder hebben de appartementen een buitenruimte op de zon. Alle appartementen zijn toegankelijk met de lift en via overdekte galerijen. Het gebouw is beveiligd tegen ongewenste bezoekers. Onder andere door hoog rendement gasketels, vloerverwarming en ventilatie met warmteterugwinning zijn de appartementen bijzonder energiezuinig. Er kan op gas gekookt worden. Elektrisch koken is optioneel.

 

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt