23-2-2015

Bouw gestart Nieuw Assen

Vandaag start Nijhuis Noord officieel met de bouw van de drie- en vier-onder-een-kapwoningen in het project Nieuw Assen. Afgelopen vrijdag verrichtte wethouder Albert Smit hiervoor een officiële startbouw-handeling. Waarna onder het genot van een drankje en een hapje met omwonenden en kopers deze start is gevierd. Volgens Albert Smit heeft Nijhuis een belangrijke stap genomen tot de verdere realisatie van het nieuwbouwproject Nieuw Assen. Ook de kopers van deze woningen hebben een goede stap gezet met de aankoop van één van deze woningen. Als aandenken voor deze start overhandigde Nijhuis de kopers een schep met het logo van het project.

Nieuw Assen: ruim en comfortabel wonen, op loopafstand van het centrum én de natuur. Nijhuis maakt het betaalbaar. Nieuwbouwproject Nieuw Assen is vorig jaar overgenomen vanuit een faillissement. En dat betekent dezelfde fraaie ontwerpen, dezelfde duurzame, energiezuinige woningen, maar dan een stuk goedkoper. Alle reden dus om nu de stap te zetten!

Voor meer informatie www.nieuwassen.nl

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt