17-3-2015

180 woningen groot onderhoud Culemborg

In februari 2014 startte in Culemborg het project ‘woningverbetering en groot onderhoud’ aan Martin Luther King en Gandhi voor KleurrijkWonen. Nu, een jaar later, zijn alle woningen aan de binnenkant opgeknapt. In juni zullen ook de gemeenschappelijke ruimtes (zoals entree, liften, trappenhuizen en galerijen) en de berghokken worden opgeleverd. Het project heeft letterlijk veel stof doen opwaaien. De bewoners van de Martin Luther King en Gandhi in Culemborg ondervinden nu nog wat ongemakken, maar ze krijgen er veel voor terug. Hun woning is straks toegankelijker en comfortabeler. En ook aan de buitenzijde krijgt het gebouw weer een eigentijdse uitstraling. Lees meer in bijgevoegd artikel.

 

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt