19-5-2015

Samen met Nijhuis en Linthort aan de slag in Kerschoten

Woensdag 13 mei ondertekenden firma Nijhuis Bouw, Linthorst Installatietechniek en Ons Huis de contracten voor de energiebesparende werkzaamheden in de Apeldoornse wijk Kerschoten. De 144 appartementen van Ons Huis aan de Anklaarseweg, Fahrenheit- en Boerhaavestraat worden flink verbeterd.  De woningen worden comfortabeler en energiezuiniger gemaakt: plafonds en spouwmuren krijgen isolatie, er komt HR++ glas en verbeterde mechanische afzuiging. Ook komen er zonnepanelen op het dak van de flats voor elektraverbruik van huurders zelf.
Het project is mede mogelijk gemaakt met geld van de provincie Gelderland: de Robuuste Investeringsimpuls. De werkzaamheden starten in juni en duren ongeveer zes maanden.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt