18-6-2015

Feest bij gerenoveerde flats in Doetinchem

Een goochelaar, een kraam om te schminken en het onvermijdelijke springkussen: het zag er allemaal leuk uit in Doetinchem, zaterdagmiddag 13 juni bij de 4 flats aan de Beethovenlaan. De flats zijn grondig opgeknapt voor opdrachtgever woningcorporatie Sité. Niet alleen aan de buitenkant zijn de flats opgeknapt, ook aan sanitair en isolatie is van alles gedaan. De woningen in de twee gerenoveerde flats hadden gemiddeld energielabel D en zijn door de renovatie naar energielabel B gebracht. En dat merken de bewoners straks ook in de portemonnee. De energierekening zal aan het eind van de maand een stuk lager zijn. Ook hebben de flats een eigen identiteit meegekregen, doordat ze gekenmerkt worden door een kunstwerk aan de gevel. De ontwerpen voor deze kunstwerken zijn in samenspraak met bewoners tot stand gekomen.

Van dit mooie project is een Time-lapse gemaakt.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt