12-11-2015

Start bouw Vulcanus Vaassen

Op vrijdag 6 november startte Nijhuis met de bouw van 14 nieuwe rijwoningen in de Vulcanus in Vaassen. De start van de bouw begon met een openingshandeling, waarbij wethouder Joop van Nuijs samen met de kopers van toekomstig huisnummer 1 de fundatiebalken hees. Daarna werd een grote champagnefles ontkurkt. Er volgde een korte speech van Rens Rikken, Commercieel adjunct-directeur van Nijhuis Apeldoorn en een speech van de wethouder. De verwachting is dat er veel animo is voor deze woningen. Blok 3 is onderdeel van het totale project van 143 woningen. De woningen zijn ontworpen door MAAS Architecten volgens hedendaagse architectuur en in de kleur en lijn van de Vulcanus-bebouwing. De kopers kregen na afloop van Nijhuis nog een hoefijzer voor geluk en als referentie aan de oude ijzergieterij Vulcanus.

 

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt