23-3-2016

Klaarbeek bereikt hoogste punt

De jongste wijk van Epe heeft met de bouw van de twee appartementengebouwen van Triada haar hoogste punt bereikt. Op dinsdag 22 maart sprak wethouder Van Nuijs de aanwezigen op de bouw toe namens de gemeente Epe. De gemeente is zeer betrokken bij het project. Aan de Schaatsenrijder bouwt Nijhuis Bouw B.V. 42 huurappartementen in twee woongebouwen met 5 en 6 woonlagen. De eerste appartementen worden na de zomer opgeleverd. De woongebouwen staan naast de nieuwe locatie van de ijsbaan te midden van groen. Ook kijken zij uit over een aan te leggen natuurspeelplaats. De gemeente Epe steekt veel energie in de groenontwikkeling van de Klaarbeek. Zo is er ook langs de provinciale weg N309 is een geluidswal aangelegd die met klimop beplant is. Over een aantal jaren is dit een levende groene wand. Explorius Gebiedsontwikkeling en Nijhuis realiseren in de Klaarbeek in totaal 272 woningen. Daar zijn 129 huurwoningen voor Triada bij. Vorig najaar leverde Nijhuis de eerste 15 huur- en 20 koopwoningen al op. Traditioneel viert men op de bouw het hoogste punt met de werklieden. Directeur-bestuurder Harrie van de Ven van Triada bood hen daarom een warme lunch aan in de vorm van een stamppotbuffet. Directeur Alan Bosch van Nijhuis Bouw B.V. Apeldoorn bedankte de bouwvakkers voor hun werk op deze locatie.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt