6-4-2016

Modern wonen in oud huis Rumerslanden Almelo

Grote renovatie voor 56 huizen in Rumerslanden: van arbeidershuisjes naar een moderne woning.
In de wijk Rumerslanden in Almelo ondergaan 56 huizen een grote renovatie. Het waren huurwoningen van St. Joseph. De woningstichting heeft ze verkocht aan Nijhuis. Vrijdag 8 april gaan de eerste acht huizen in de verkoop bij makelaars Snelder Zijlstra en Kamphuis. In de afgelopen maanden zijn de huizen grondig gerenoveerd. Gevel en dakpannen zijn gereinigd, kozijnen geschilderd, glas vervangen en de complete technische staat en het elektra in de woningen is gecheckt.

Door de huizen te verkopen moet de wijk een impuls krijgen. De huizen kosten tussen de 89.500 en 115.000 euro. Daarmee liggen de bruto maandlasten tussen de 250 en 300 euro.

Lees hier meer in bijgevoegd artikel.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt