8-4-2016

Eerste steen gelegd in appartementengebouw Femus in wijk Vulcanus

De wijk Vulcanus vordert gestaag. Op dinsdag 5 april is de eerste steen gelegd voor het appartementengebouw Femus. Bij dit moment werd feestelijk stilgestaan door wethouder Joop van Nuijs namens de gemeente, Nijhuis Bouw en de kopers van het appartementengebouw. Deze eerste steen is door de wethouder met de eerste kopers gelegd.

In totaal worden 17 middelgrote appartementen in het Femus gebouw gerealiseerd. Zowel Nijhuis als de gemeente zijn blij dat ook dit gebouw verrijst, zodat de bebouwde rand langs de laan van Fasna hiermee wordt afgerond. De belangstelling voor deze appartementen is groot. Aan het begin van de bouw zijn al 14 appartementen verkocht en de laatste 3 appartementen zijn onder optie. Het complex zal naar verwachting begin 2017 worden opgeleverd en dan haar eerste bewoners mogen begroeten.

Hoewel het Femus gebouw in de nieuwe wijk Vulcanus wordt gebouwd, is dit gedeelte van de wijk al een aantal jaren geleden vormgegeven. Hierdoor komt het gebouw in een bestaande stratenpatroon met volgroeide bomen en naast een in gebruik zijnde groene speelplaats te liggen. In dezelfde wijk Vulcanus levert Nijhuis binnenkort ook 14 rijwoningen op en zal dit jaar gaan starten met een naastgelegen blok van 7 rijwoningen. Ook hier verloopt de verkoop gestaag. Ondertussen worden de plannen gemaakt voor het laatste deel van de wijk Vulcanus, zodat deze wijk binnen afzienbare tijd compleet is vormgegeven. De plannen en de te koop zijnde appartementen en woningen zijn te zien op www.vulcanusvaassen.nl

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt