6-10-2016

Certificaat restauratie voor Nijhuis Noord

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de koepelkerk in Smilde heeft Nijhuis Noord op 3 oktober het certificaat voor de erkenningsregeling Kennis en Kunde ontvangen van de Stichting Certificering Restauratie.  Hiermee is Nijhuis erkent ‘overall aannemer’ voor de uitvoering van restauratiewerkzaamheden. Aan de hand van objectieve criteria heeft de stichting het vakmanschap van Nijhuis getoetst door het uitvoeren van audits en vastgesteld dat deze aan de eisen voldoen. Nijhuis is opgenomen in het openbare register ‘kennis en kunde’. Meer informatie http://www.screstauratie.nl/.

Eind november 2014 is de Stichting Certificering Restauratie opgericht met als werkgebied de provincies Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel. De stichting was een initiatief vanuit de branche om te komen tot een vorm van kwaliteitsborging.

 

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt