6-10-2016

Praktijkdag Kwaliteitsborging

Het programma voor de Praktijkdag Kwaliteitsborging in de Bouw is bekend. Deze vindt plaats op woensdag 23 november a.s. en Nijhuis is er klaar voor. Er zijn inmiddels al heel wat praktijkervaringen opgedaan door meerdere partijen. In het programma vertellen de betrokkenen over hun ervaringen met pilotprojecten in de geest van het nieuwe stelsel.

Vanaf 1 januari 2018 verloopt het bouwtoezicht via interne en externe kwaliteitsborgers, op basis van een kwaliteitsinstrument dat door de vergunninghouder wordt aangewezen. Een nieuw tijdperk komt er aan met veel meer verantwoordelijkheid voor de markt, meer aandacht voor geleverde klantwaarde én meer bescherming van de consument. Wat betekent dit voor stakeholders zoals de consument/eindgebruiker, architect, opdrachtgever, bouwer, leverancier, installateur, woningcorporatie, verzekeraar en het bevoegd gezag? Download hier de flyer inclusief het programma.

 

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt