25-10-2016

Buurtschap Het Burgje in Odijk

Op zaterdag 29 oktober 2016 van 11.00 tot 15.00 uur worden de eerste schetsen van Buurtschap Het Burgje gepresenteerd. Tijdens deze presentatie, in de voormalige kurkhuisboerderij Het Burgje,  krijg je informatie over deze schetsontwerpen en kun je suggesties, tips en ideeën geven. Tevens is dit een unieke kans om je te laten informeren over dit prachtige nieuwbouwproject in Odijk.

Kom het unieke karakter van Buurtschap Het Burgje ervaren! Maak een wandeling door het groene plangebied en voel de rijke geschiedenis van deze mooie plek in Odijk. De schetspresentatie is voor iedereen toegankelijk; we ontvangen je met heerlijke koffie en thee én wat lekkers. Ook is er voor de kinderen voor limonade en een springkussen gezorgd.
We hopen je zaterdag 29 oktober te ontmoeten!

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt