25-10-2016

Nijhuis in de Top 500 grootste bedrijven

Elsevier stelde voor het vijfde jaar achtereen­ de Top 500 samen van grootste bedrijven, gerangschikt op omzet. Nijhuis Bouw is opgenomen in deze Top 500. Met een omzet van 156 miljoen over het jaar 2015 staan we op nr. 452. Klik hier voor het resultaat.

De Top 500 is dit jaar anders samengesteld dan in voorgaande jaren.  In deze lijst draait het om Nederlands ondernemerschap. Wanneer komt een bedrijf op de lijst? Het bedrijf mag geen postbusfirma zijn en moet meer dan honderd werknemers hebben. Het hoofdkantoor moet in Nederland staan. Als een bedrijf een dochtermaatschappij is van een buitenlandse branchegenoot, telt het dus niet mee, maar als de eigenaar geen branchegenoot is, dan wel; aangenomen wordt dat het bedrijf dan een pure investering is en dat het zelfstandig kan opereren. De bedrijven zijn gerangschikt op de omzet van 2015, of, als die niet bekend is, die van 2014. Als omzet wordt gerekend: alle inkomsten die voortvloeien uit de hoofdactiviteit van het bedrijf.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt