18-9-2017

Aanmoedigingsprijs duurzaam hout

Nijhuis is in de derde editie van de Forest50 wederom in de top 10 geëindigd en heeft daarnaast de aanmoedigingsprijs ontvangen. Aanleiding voor FSC-Nederland is de toepassing van een minder bekende houtsoort (Massuranduba) in het project ‘Kraanbolwerk’ in Zwolle in opdracht van VanWonen. Gebruiken we minder bekende houtsoorten, dan gebruiken we het bos in haar volle breedte, dat is goed voor de lokale economie en we putten de natuur niet uit. In de Forest50-ranking worden de vijftig grootste bouwbedrijven beoordeeld op de toepassing van duurzaam hout en de communicatie hierover. Met deze ranking wil FSC Nederland een impuls geven aan de toepassing van duurzaam hout en de communicatie hierover. Lees ook meer op de website van FSC Nederland.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt