25-9-2017

Nijhuis opnieuw van de partij tijdens de praktijkdag kwaliteitsborging

U heeft het vast gelezen: de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen is in de parkeerstand beland. Ondanks dat, zijn en worden er wel boeiende praktijklessen opgedaan, die we graag willen delen. Niet zozeer vanwege de wet, maar vanwege het feit dat deze nieuwe aanpak zijn vruchten afwerpt. De praktijk kan immers nog zoveel beter! Wilt u meer weten? Kom dan naar de praktijkdag op woensdag 11 oktober 2017 in De Cantharel in Apeldoorn. Deze dag wordt georganiseerd door Nieman Kwaliteitsborging en ook Nijhuis is weer van de partij. U kunt zich online inschrijven voor deze praktijkdag. Download hier de flyer en het programma van de 2e Praktijkdag Kwaliteitsborging in de bouw.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt