12-3-2018

Flats aan de Zeverijnstraat in Hilversum worden opgeknapt!

De flats aan de Zeverijnstraat in Hilversum van acht en twaalf verdiepingen hoog worden opgeknapt. Een hele uitdaging. In de basis zetten wij er een warme jas omheen; we nemen isolerende maatregelen en upgraden de installaties, zodat de flats energiezuinig worden. Door de nodige maatregelen moet het comfort van de bewoners een stukje fijner aanvoelen. Nijhuis Apeldoorn werkt dit plan uit in samenwerking met E-Sequent, een innovatieve ketensamenwerking tussen de Alliantie, Nijhuis en Rutges Vernieuwt, en in afstemming met de bewoners. Gedurende de planontwikkeling hebben we de bewoners inspraak gegeven. Meer informatie over dit project leest u in het artikel in Stedenbouw.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt