22-3-2018

Actium en Nijhuis tekenen overeenkomst voor duurzame woningbouw

Actium en Nijhuis hebben de overeenkomst getekend voor de ontwikkeling en realisatie van 84 duurzame nieuwbouw appartementen in Assen Oost. De projecten zijn ontwikkeld door Nijhuis Noord vanuit haar Trento®-proces. Trento® is een doorontwikkeld voorbereidings- en uitvoeringsproces dat door herhaling steeds beter is geworden. Onderscheidend is dat de ontwerpvrijheid optimaal blijft. Dit voorjaar wordt gestart met de bouw van 24 appartementen op het Vredeveldseiland op de plek van de voormalige Landbouwschool aan de Sperwerstraat. Later dit jaar wordt gestart met de bouw van 60 appartementen aan de Rolderhoofdweg. Alle appartementen liggen op een centrale locatie op 10 minuten fietsen van de binnenstad.
Op de foto tekenen Elles Dost (directeur-bestuurder Actium) en Albert Jan de Ruiter (directeur Nijhuis Noord) de overeenkomst.

 

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt