6-7-2018

Levering nieuwe vrachtwagencombinatie

Donderdag 5 juli mocht onze chauffeur Jan Wessels namens Nijhuis Materieeldienst de nieuwe vrachtwagencombinatie in ontvangst nemen uit handen van Kasper Glaubitz van Volvo dealer Nijwa Groep BV in Rijssen. Met deze nieuwe combinatie, waarvan de opbouw en aanhanger geleverd is door Lako Wegtransportmiddelen B.V. uit Eibergen, kan de combinatie nog efficiënter ingezet worden binnen Nijhuis en onze opdrachtgevers. De oude vrachtwagencombinatie van de Materieeldienst heeft er bijna 10 dienstjaren en ruim 600.000 km op zitten en was aan vervanging toe. Eind 2017 is besloten de huidige te vervangen voor een nieuwe combinatie. Door de eigen opgedane ervaringen en met de kennis van carrosseriebouwer Lako is het transport binnen Nijhuis Bouw weer toekomstbestendig en breed inzetbaar. Naast de werkzaamheden voor Nijhuis Bouw wordt er regelmatig een vracht gecombineerd met Nijhuis Toelevering B.V. en komt daardoor de combinatie ook bij andere opdrachtgevers over de vloer.

Nieuwsarchief

Een familiebedrijf dat ontwikkelt en bouwt