Nijhuis Bouw B.V. en partners feliciteren Hospice Zwolle met de opening!

Hospice Zwolle
In opdracht van Openbaar Belang en voor Stichting Hospice Zwolle heeft Nijhuis  Zwolle een Hospice aan de Wipstrikkerallee in  Zwolle gerealiseerd. De Hospice biedt plaats voor een vijftal gasten. Ook is er nagedacht over het ontvangen van bezoekers (familie, vrienden, enz.). Zo is er voor de jeugd een  gamekamer gerealiseerd, een huiselijke woonkamer en zelfs een logeerkamer voor de naaste familie. Daarnaast zijn er voor de coördinatoren van de Hospice een aantal ruimtes om de (vrijwillige) werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren.

MVO-project Nijhuis
De bouw van een Hospice heeft een groot maatschappelijk belang. Want een stad als Zwolle verdient een hospice. Dit is reden geweest voor Nijhuis om zich volop in te zetten om de Hospice te realiseren. Van begin tot eind. Met als slotstuk samen met alle partners een  zaterdagochtend de Hospice opleverschoon maken. De partners bestonden uit een aantal afgevaardigden van Openbaar Belang, SWZ, Nieman, Alferink & Schieveen, Sacon, Stichting Hospice, Nooter en Nijhuis. Dit in het kader van teambuilding en om de kosten van de Hospice zo laag mogelijk te houden.

MVO-bijdrage van leveranciers, onderaannemers en co-makers
Gezamenlijk is er een taakstellende MVO-korting bepaald. Om de ambitie om te zetten in een gegarandeerde korting is aan de co-makers, onderaannemers en leveranciers gevraagd om creatief mee te denken bij het realiseren van de Hospice. En of zij hieraan ook een bijdrage wilden leveren. Wij bedanken onze leverancier, onderaannemers en co-makers dan ook voor hun bijdrage.

Tot slot
Met het hele team is een prachtig gebouw  gerealiseerd. Een gebouw met een uitstraling die past bij deze kwetsbare doelgroep. Zonder bijdrage van alle betrokken partijen was dit niet gelukt. Hier mogen we allen trots op zijn!