Almelo, 56 woningen Rumerslanden

In dé opkomstwijk van Almelo bieden we 56 compleet gerenoveerde woningen aan!

Bekijk hier het project >>

Apeldoorn, Julianakwartier

Comfortabel wonen in een stijlvolle nieuwbouwwoning in jaren ’30 stijl, op een bijzondere plek, vlakbij het centrum van Apeldoorn. Dat kan in Julianakwartier! Op de plek van het voormalige ziekenhuis, verrijst een unieke nieuwe woonomgeving met 36 twee onder een kap- en 5 vrijstaande woningen. De woningen krijgen een klassieke architectuur, passend bij de jaren ’30 woningen in de directe omgeving.

Bekijk hier het project >>

Assen, 18 twee-onder-een-kapwoningen Kloosterbos

In de wijk Kloosterbos in Assen zijn 18 halfvrijstaande woningen met een bijzondere architectuur in verkoop. 18 Woningen in 3 types met een hoogwaardige, onderscheidende uitstraling, 4 slaapkamers en vele duurzame maatregelen waardoor je hier extra energiezuinig woont.

Bekijk hier het project >>

Deventer, De Snippeling

De Snippeling is een dorpje in de stad. Knus en intiem, maar ook op fietsafstand van alle voorzieningen die stad Deventer biedt. Het wijkje straalt allure uit door de vele vrijstaande woningen en luxe villa’s. De sfeer is sociaal en er is volop groen en speelruimte. Een heerlijke plek om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen.

Bekijk hier het project >>

Enschede, 16 appartementen Oost Boswinkel

In de wijk Boswinkel Oost is een plan met 16 koopappartementen ontwikkeld en in aanbouw. De 16 appartementen zijn verdeeld over 4 woonlagen. Alle appartementen hebben 2 slaapkamers en een eigen parkeerplaats. De oppervlakten variëren van 73 m² tot 95 m².

Bekijk hier het project >>

Enschede, Stadszeggelt

Op een prachtige plek, net ten noorden van de binnenstad van Enschede, is Nijhuis bezig met de realisatie van het plan Stadszeggelt.

Bekijk hier het project >>

Epe, 38 koopwoningen 4e fase Klaarbeek

De woningen van de laatste fase van de Klaarbeek nemen een bijzondere plek in, in de wijk. Ze vormen het hart van de wijk.

Bekijk hier het project >>

Ermelo, 31 koopappartementen De Wegwijzer

De Wegwijzer is een uniek project: 31 betaalbare en luxe koopappartementen, in het centrum van Ermelo, maar toch in de luwte.

Bekijk hier het project >>

Groningen, 8 ruime kadewoningen Stadswerf fase 3

Aan de Flamingokade langs het water komen ruime kadewoningen. Hier geniet je optimaal van het schouwspel dat het Van Starkenborghkanaal biedt: voorbijvarende schepen, snaterende watervogels en een groene kade. Voor het huis is een parkeerplaats op eigen terrein. Het trottoir en de autoluwe straat worden in klinkers uitgevoerd: een rustige eenheid. Je woont hier echt aan de kade. De woningtypen zijn vernoemd naar enkele van de passerende schepen.

Bekijk hier het project >>

Groningen, Meeroevers Het Eiland

In Meerstad verrijst een prachtig nieuw project op Het Eiland. De stoere en toch luxe woningen zijn omringd door groen en water. Tegelijkertijd is de stad Groningen met al haar voorzieningen op fietsafstand.

Bekijk hier het project >>