Zwolle – nieuwbouw kantoor Nijhuis Zwolle

In opdracht van Nijhuis Bouw heeft Nijhuis Zwolle een nieuw kantoor ontwikkeld, voorbereid en gerealiseerd. Het betreft een volledige turn-key bouwopdracht inclusief de binnenafwerking, interieur en kantoormeubilair. Uniek aan dit object is dat het gebouw geen gasaansluiting en een EPC van 0 heeft. Dit wordt gerealiseerd door onder andere het gebruik van een goede thermische schil, het toepassen van een warmtepomp, een dak vol PV-panelen en energiezuinige LED-verlichting op tijd- en bewegingsschakeling. Bijzonder is het Balanced Open (BAOPT) integrale verwarming-, ventilatie- en koelsysteem met warmteterugwinning en ruimtespecifieke regeling. Het geheel is vanaf start bouw tot ingebruikname in slechts 25 weken gerealiseerd.

Download hier het projectblad in .pdf
OpdrachtgeverNijhuis Bouw B.V.ArchitectPr8 ArchitectenOplevering2017