Professionals

Van ontwikkelaar tot uitvoerder: als bouwprofessional bij Nijhuis word je gewaardeerd om je talent. Wij denken niet in rotsvaste functies, maar meer in rollen. We zetten zoveel mogelijk in op datgene waar jij goed in bent, want daar krijg je tenslotte energie van. Deze visie is ook verweven in onze manier van werken, met multidisciplinaire teams in plaats van aparte afdelingen.

Persoonlijke ontwikkeling

Je ontwikkeling ondersteunen we graag, bijvoorbeeld met gericht talentmanagement en persoonlijke ontwikkelingsplannen. We leggen je niets op; je moet ook zelf aangeven wat je wilt. Maar áls je iets wilt, is er bij ons veel mogelijk.

Jan, Projectleider Uitvoering Maatwerk

“Bij Nijhuis heb je echt het gevoel dat je het samen doet”

“Ik heb een geschiedenis bij Nijhuis, ik heb er in het verleden al vijftien jaar gewerkt. Op een dag heb ik de stap genomen naar een andere werkgever, maar na tien jaar ben ik teruggekeerd. Dat voelde echt als een warm bad. Zo’n 50 à 60 procent van de collega’s kende ik nog en de cultuur was totaal niet veranderd: open, eerlijk en enthousiast. Dit is nog steeds een familiebedrijf waar de directie hard meewerkt en betrokken is bij wat er leeft onder de medewerkers. Bij Nijhuis heb je echt het gevoel dat je het samen doet. Wat ik ook mooi vind is dat er de laatste jaren veel jongere medewerkers zijn binnengekomen. Dat is goed voor het bedrijf en ik vind het ook leuk om te proberen die generatie iets bij te brengen.”

Nijhuis = je thuis voelen

Nijhuis is een familiebedrijf en dat merk je! Nijhuis organiseert regelmatig familiedagen en dagen voor gepensioneerde medewerkers. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging oa dartcompetities, een dagje Efteling, escape room en andere gezellige dagen.

Bekijk
Nijhuis = je thuis voelen
Nijhuis = prima arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Nijhuis zijn flexibel, maar ook degelijk. Alles is goed geregeld, helemaal conform de CAO. Daarnaast is er in overleg veel bespreekbaar, waarbij de balans tussen werk en privé voorop staat. Als jij happy bent, werkt dat in alles door.

Bekijk
Nijhuis = prima arbeidsvoorwaarden
Nijhuis = ruimte voor groei

Bij Nijhuis geloven wij in het inzetten van medewerkers op hun talenten. We bieden de mogelijkheden en zetten hiervoor een aantal middelen in, waaronder een TMA en een POP. Samen gaan wij op zoek naar hoe jij je het beste ontwikkelt afgestemd op je wensen.

Bekijk
Nijhuis = ruimte voor groei
Nijhuis = samenwerken

Bij Nijhuis gaan we voor lange relaties. Met onze opdrachtgevers en co-makers, uiteraard. Maar zeker met onze medewerkers. Daarom stimuleren we een sfeer waarin mensen kunnen uitblinken als individu, maar ook altijd klaar staan om elkaar te adviseren en verder te helpen. Want de prettigste manier van werken is samenwerken.

Bekijk
Nijhuis = samenwerken

Anneke, Woonconsulent

“Problemen lossen we samen op”

“In april 2018 ben ik bij Nijhuis Bouw komen werken. Wat me direct opviel, was dat er in multidisciplinaire teams wordt gewerkt, niet in aparte afdelingen zoals ik gewend was. Ik vind het werken in teams een meerwaarde. Je zit bij elkaar met specialisten uit verschillende disciplines, mannen en vrouwen, jong en oud. Iedereen neemt zijn eigen verantwoordelijkheid, maar tegelijkertijd leer je veel van elkaar. Dat helpt mij als woonconsulent ook om mijn werk zo te doen dat het kopen van een huis voor mijn klanten echt een feestje wordt. We zijn hier heel collegiaal naar elkaar en problemen lossen we samen op. Ik zie mezelf hier nog jaren werken.”

Binnen bij Nijhuis Bouw
=
werken met boeiende klanten

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2