Werkvoorbereider renovatie Assen

Werkvoorbereider renovatie vestiging Assen

Ben jij die gedreven werkvoorbereider die streeft naar verbetering en vernieuwing en dit combineert met organisatie- en planmatig vermogen? Is het voor jou vanzelfsprekend om hierbij gebruik te maken van de moderne ICT-middelen? Nijhuis is een dynamisch familiebedrijf die de werknemer centraal zet en waar geen werkdag hetzelfde zal zijn voor jou.

Team Nijhuis Noord in Assen

Onze vestiging in Assen is een zelfstandig opererend onderdeel binnen de Nijhuis-organisatie met een bezetting van circa 50 mensen. De (grootschalige) renovatie- en groot onderhoudsprojecten waar je aan gaat werken liggen in de ruime regio Assen. De projecten binnen Nijhuis Noord bestaan uit zowel renovatie-, woningbouw (soms utiliteitsbouw). Een en ander veelal gebaseerd op ons Trento® concept.

Nijhuis Noord realiseert jaarlijks diverse projecten, variërend van (grootschalige) renovatie- en groot onderhoudsprojecten, een kleinschalig woningbouwproject tot complexe stadsvernieuwings- en uitbreidingsgebieden.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de hele technische werkvoorbereiding van renovatie- en groot onderhoudsprojecten. Deze projecten zijn vaak in bewoonde staat en vragen om creatief renoveren. Je werkt in teamverband met collega’s uit het voorbereidings- en uitvoeringstraject. Als Team Renovatie zit je bij elkaar en de lijnen zijn kort. Door middel van weekstarts blijf je op de hoogte van elkaar en elkaars projecten. Als werkvoorbereider werk je de planontwikkeling verder uit tot uitvoeringsniveau in samenwerking met je uitvoeringsteam van het betreffende project. Denk aan werkzaamheden met betrekking tot de werkbegroting, werk- en leveringsschema’s, uitvoeringsplanning, bouwplaatsinrichting, logistiek en just-in-time leveren materialen, KAM-stukken en inkoopvoorbereiding.

Wat breng jij mee?

  • Gedrevenheid en enthousiasme voor (conceptueel) renoveren en verbeterprocessen.
  • Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur in de renovatie/groot onderhoud.
  • Denk- en werkniveau mbo/hbo-bouwkunde.
  • Nauwkeurig, stressbestendig, organisatie- en planmatig vermogen.
  • Teamspeler gericht op samen werken.
  • Oog voor ICT en moderne communicatiemiddelen (MS-office/Autocad/Revit/Navision/ED-Controls).

Wat bieden wij jou?

Wil jij je talenten inzetten in deze uitdagende functie? Wij bieden je veel ruimte en vrijheid om je werk te kunnen doen. Op eigen initiatief mag je met ideeën komen om je werk of die van anderen te verbeteren. Werken bij Nijhuis is werken met collega’s die open en vriendelijk zijn. Een aantal kernwaarden, zoals samenwerken, klantgerichtheid, betrokken en werkplezier kenmerken Nijhuis.

Uiteraard bieden wij je een marktconform salaris en hebben we goede secundaire arbeidsvoorwaarden en vinden we het belangrijk dat je met plezier en enthousiasme je werk uitvoert. Als we zien dat je het in je hebt, krijg je van ons dan ook alle ruimte om je te ontwikkelen en te groeien, zodat jouw meerwaarde nog groter wordt.

Als wij op jou kunnen bouwen, dan bouwen wij mee aan jouw toekomst

Herken jij je in deze profielschets? Dan maken we graag nader kennis met jou!
Stuur je motivatie en cv naar p&o@nijhuis.nl.

 

Nijhuis Bouw B.V.
T.a.v. Pauline Nieuwlaar
Postbus 241
7460 AE Rijssen
Telefoon: 0548-53 54 45
E-mail: p&o@nijhuis.nl