Maatwerk nieuwbouw

Nijhuis heeft veel ervaring in het realiseren van nieuwbouwprojecten op maat waarin wonen een hoofdrol speelt. Wij bouwen combinaties van parkeergarages met woontorens of winkelcentra met appartementen erboven, maar ook projecten met grondgebonden woningen. De vraag naar dit soort maatwerk neemt toe, zeker sinds de economie aantrekt en de markt voor appartementen weer volop bloeit. Nijhuis speelt in op deze vraag met een toegankelijke en transparante marktbenadering en veel aandacht voor het opbouwen van vertrouwen.

Focus op wonen

Als maatwerkbouwer verzorgen wij grote ambitieuze bouwprojecten, doorgaans technisch uitdagend en vaak binnenstedelijk. Ook geven we invulling aan kleinschalige nieuwbouwprojecten. En of het nu gaat om een groot of klein project, wij hebben altijd een focus op wonen. Nijhuis is nu eenmaal geen kantorenbouwer.

Lange relaties

Projecten verwerven we vooral op relatiebeheer. Dat is iets wat in onze genen zit. Wij werken trouw samen met partijen, hebben langdurige relaties met zowel leveranciers als opdrachtgevers. En we doen ook écht wat we afspreken. Zo maken we van werk steeds weer nieuw werk.

Open vizier

Nijhuis benadert de markt met open vizier.
Dat blijkt wel uit het feit dat wij ook een groot aantal collega-ontwikkelaars tot onze opdrachtgevers mogen rekenen.

Het hele traject

Bij Nijhuis combineren we de functies van ontwikkelaar en aannemer. Door deze combinatie hebben wij maximale controle over het hele traject en werken wij zeer efficiënt. Dat maakt ons een extra aantrekkelijke partner voor beleggers en andere opdrachtgevers.

Team Maatwerk

Al onze maatwerk nieuwbouwprojecten worden verzorgd door een multidisciplinair team, waarin alle relevante disciplines vertegenwoordigd zijn: projectontwikkeling, calculatie, integraal ontwerp, planvoorbereiding, projectmanagement en uitvoering. Alle specialisten zitten al in het vroegste stadium samen aan tafel. Mogelijke problemen en obstakels komen op tijd in beeld en er wordt uiteindelijk (vaak veel) tijd gewonnen.

Deze website gebruikt cookies. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie.
Annuleren2